آموزش سئو حرفه ای, سئو حرفه ای

تکنیک های سئو

تکنیک های سئو

 

 

 

تکنیک های سئو (seo techniques)

 

تکنیک فوری و عملی سئو : همین حالا اندازه همه مقالات خود را حداقل به 1000 کلمه برسانید و منتظر نتایج سریع افزایش همه

رتبه های خود باشید . 

 

چکیده مطلب : 

تکنیک های سئو به روش هایی گفته می شود که با انجام آنها تاثیرات این روش ها را بر روی افزایش رتبه خود در نتایج گوگل ببینید . با انجام همه نکات گفته شده و اجرای تک تک آنها و کمی صبوری افزایش رتبه سایتتان شما را شگفت زده خواهد کرد . با سپند وب برای کسب رتبه بهتر همراه باشید . 

 

تکنیک  : ساخت url و تاثیر آن در سئو 

آدرس سایت چیست ؟ 

هر مقاله و صفحه وبسایت شما دارای یک url  یا آدرس اختصاصی است . فرض کنید شما یک وبسایت دارای بیش از صد مطلب هستید و هر مطلب دارای یک آدرس ، اگر ما تاثیر url  را در 200 فاکتور گوگل نیم درصد بگیریم متوجه تاثیر گذاری آدرس صفحات و مقالات خود خواهید شد . بعضی از افراد ممکن است از تاثیر آدرس در سئو و بهینه سازی سایت خود مطلع نباشند و این نکاتی که اینجا گفته میشود را رعایت نکنند . و افراد دیگری که از تاثیر این نکات آگاهی پیدا می کنند با توجه به آسان بودن  این نکته از انجام آن غافل باشند و آن را فراموش کنند و به دنبال رازها و تکنیک های عجیب و غریب باشند . به شما پیشنهاد می کنم همزمان با خواندن این مقاله و یا دقیقا بعد از آن به اجرای این نکات بپردازید و موفقیت خوبی را در نتایج گوگل برای مقالات ، صفحات و سایت خودتان کسب کنید .

 

فهرست نکات این تکنیک :

 

نکته 1 : آدرس صفحات و مقالات را کوتاه کنید

نکته 2 : استفاده کلمه کلیدی در آدرس

نکته 3 :  قرار دان کلمه کلیدی در ابتدای آدرس یا url 

نکته 4 : عدم استفاده بیش از حد از کلمه کلیدی 

نکته 5 : جدا سازی کلمات در آدرس url 

نکته 6 : عدم استفاده از کارکترهای نامناسب 

نکته 7 : یکسان بودن آدرس سایت و عنوان صفحه 

نکته 8 : کوچک یا بزرگ بودن آدرس سایت 

نکته 9 : خوانا و قابل فهم بودن url برای کاربران 

نکته 10 : عدم استفاده از کلمات تکراری در url 

نکته 11 : استفاده کمتر از پوشه بندی در آدرس سایت

نکته 12 : عدم استفاده از حروف ربط در آدرس سایت

نکته 13 : استفاده از کلمات فارسی یا …

نکته 14 : روش استفاده از زبان انگلیسی

نکته 15 : استفاده از وردپرس برای بهینه کردن url

نکته 16 : عدم استفاده از پارامترها : Parameters

نکته 17 : عدم استفاده از آندرلاین یا زیر خط در آدرس سایت

نکته 18 : عدم استفاده از طولانی کردن : Length

نکته 19 : ریدایرکت مناسب برای یک url

نکته 20 : هشتگ گذاری در url آری یا نه ؟

نکته 21 : یکسان سازی محتوای مشابه

 نکته 22 : عدم استفاده از نام های کلی 

نکته 23 : ساب دامین و url 

 

 

باهم شروع می کنیم برای کسب رتبه بهتر سئو 

 

 

نکته 1 : آدرس صفحات و مقالات را کوتاه کنید

 

تا جای ممکن آدرس و یا همان url های خودتان را کوتاه کنید . برسی هزاران سایت و تحلیل هزاران آدرس سایت ها این نکته را ثابت کرده است که کوتاه بودن آدرس و url با کسب رتبه برای آن مقاله رابطه مستقیم دارد. با خیال راحت و اطمینان صدرصد این نکته مهم را همین الان اجرا کنید . کم بودن تعداد کلمات ارزش آنها را به گوگل بازگو می کند . 

 

نکته 2 : استفاده کلمه کلیدی در آدرس

 

اگر درباره کلمه کلیدی آگاهی دارید بهتر است بگوییم همینجا اولین جایی است که باید از کلمه کلیدی مقاله و یا صفحه مورد نظر خود در آدرس آنها استفاده کنید . با این کار شما اولین سیگنال یا علامت را گوگل می دهید که این مطلب من دقیقا مرتبط با این کلمه کلیدی است که در آدرس استفاده کرده ام . اگر به دنبال نکته ای هستید که با یقین کامل آنرا اجرا کنید اکنون وقتش است . در تمامی آدرس ها و url  های خود حتما از کلمه کلیدی مرتبط با آن موضوع استفاده کنید .

 

نکته 3 :  قرار دان کلمه کلیدی در ابتدای آدرس یا url 

 

هرچه آدرس یا url بلندتر باشد و شما از کلمه کلیدی خود با فاصله بیشتری ازابتدای آدرس استفاده کرده باشید این نکته را به ربات های گوگل بیان می کنید که با اینکه من از کلمه کلیدی در آدرس خودم استفاده کرده ام اما برایم این کلمه کلیدی اهمیت چندانی ندارد . بنابراین همیشه از کلمه کلیدی خود در ابتدایی ترین بخش آدرس های سایت خودتان استفاده کنید و مهم بودن کلمه کلیدی در آن مطلب را یادآوری کنید .

 

نکته 4 : عدم استفاده بیش از حد از کلمه کلیدی 

اشتباه نکنید درست است که باید از کلمه کلیدی در آدرس سایت استفاده کنید اما استفاده بیش از حد در آدرس برای گوگل ممکن است حساسیت برانگیز باشید و ربات های گوگل را حساس کند و یا بدتر گوگل شما را به استفاده بیش از حد از کلمه کلیدی آن هم در یک جای کلیدی متهم کند . بنابراین از هرگونه افراط و تفریط بپرهیزید . به شما قول میدهم همان یک بار کافی است . ولی اجرا را فراموش نکنید. 

 

نکته 5 : جدا سازی کلمات در آدرس url 

 

اگر میخواهید برای خوانایی و تفکیک کلمات کلیدی در آدرس url  استفاده کنید این موضوع از قبل مشخص شده است. بهترین روش استفاده از خط تیره بین کلمات برای جداسازی آنهاست . گوگل عزیز خودش این را بیان کرده است . 

 

نکته 6 : عدم استفاده از کارکترهای نامناسب 

 

ربات های موتورهای جستجو علاقه ای به کاراکترهای نامناسب آن هم در url  سایت ها ندارند . کاراکترهایی مثل % # @ ؟  بنابراین به شما هم توصیه می کنم از استفاده این کارکترها در آدرس خوداری کنید . اگر قبلا از این کاراکترها استفاده کرده این همین حالا آنها را حذف و اصلاح کنید . ماهی را هروقت از آب بگیرید تازه است شاید هم خوشمزه . اجرا را پشت گوش نیندازید . 

 

نکته 7 : یکسان بودن آدرس سایت و عنوان صفحه 

 

نیازی نیست شما هرعنوانی را که برای صفحات خود استفاده می کنید دقیقا عین همان را در آدرس خود استفاده کنید و این یکسان نبودن هیچ تاثیر منفی روی کسب رتبه شما نخواهد داشت . فرض کنید شما در عنوان مطلب خود از یک جمله طولانی استفاده کرده اید و اگر بخواهید همان جمله طولانی را در آدرس url سایت خود قرار بدهید این مورد با نکته شماره 1 یعنی کوتاه بودن آدرس صفحات و مقالات در تضاد است . 

 

نکته 8 : کوچک یا بزرگ بودن آدرس سایت 

 

اگر در آدرس سایت خود از حروف کوچک استفاده کنید و همان مطلب را یک بار دیگر با حروف بزرگ در آدرس سایت خود استفاده کنید این محتوا برای موتورهای جستجو دو محتوای جداگانه به حساب می آید . بنابراین سعی کنید همیشه از یک استاندارد یکسان برای آدرس های خود استفاده کنید . این باعث میشود کاربران سایت شما هم احساس بهتری به سایت شما داشته باشند . این مورد در میزبانی سایت های لینوکسی مشکل بزرگتری ایجاد خواهد کرد .  

 

نکته 9 : خوانا و قابل فهم بودن url برای کاربران 

 

سعی کنید آسان سازی و قابل فهم بودن را در همه قسمت های سایت خود رعایت کنید بخصوص در تمامی آدرس های سایت خودتان. همیشه خودتان را به جای کاربران بگذارید اگر یک موضوع در آدرس را با یک نگاه سریع بتوانید حدس بزنید برای شما جذاب تر است یا اینکه برای شما کاملا گیج و مبهم باشد ؟ منم هم مانند شما دوست دارم همه چیز برایم کاملا مشخص و همچنین واضح باشد . 

 

نکته 10 : عدم استفاده از کلمات تکراری در url 

 

در نکته 4 درباره استفاده نکردن زیاد کلمه کلیدی در url سایت به شما یاداوری کردم . این مورد درباره تکرار کلمات معمولی در آدرس سایت هم صدق می کند . بنابراین از کلمات فقط یک بار در آدرس سایت خودتان استفاده کنید . کلا گوگل همیشه به موارد یکتا و تازه علاقه مند است و از تکرار در هرچیزی متنفر است . این نکته را همیشه به خاطر داشته باشید. راستی من هم از تکرار خوشم نمی آید . 

 

 

 

برای کسب نتیجه بهتر آموزش و اجرای نکات  ادامه بدهید : 

 

 

 

نکته 11 : استفاده کمتر از پوشه بندی در آدرس سایت 

 

در یکی از فیلم هایی که از گوگل برای وبمستران منتشر شده است پیشنهاد شده است بهتر است در آدرس سایت خود از اسلش( / ) کمتر استفاده کنید . با این کار در ایندکس کردن دقیق و راحت سایت خود به گوگل کمک خواهید کرد . دوست دارید گوگل به شما درکسب رتبه بهتر کمک کند ؟ خوب چرا خودتان پیش قدم نمی شوید ؟

نکته 12 : عدم استفاده از حروف ربط در آدرس سایت 

 

مثال  حروف ربط : and – but – in  و….

اگر تا اینجا این مقاله را خوانده این دیگر برایتان این موضوع مشخص شده که موتور جستجو علاقه ای به موارد تکراری و زائد و بی ربط و طولانی ندارد . پس از همین حالا فقط مهمترین موارد را در آدرس url بکارببرید و از استفاده هرگونه حروف بی ربط پرهیز کنید . چون این حروف برای ربات ها اهمیتی ندارد و تا جای ممکن فیلتر خواهند شد . استفاده از این حروف باعث آسیب به کسب رتبه شما خواهند شد . 

 

نکته 13 : استفاده از کلمات فارسی یا …

 

این مورد هنوز بصورت صدرصد مشخص نیست که آیا ما باید حتما از زبان فارسی در url سایت خود استفاده کنیم و یا زبان انگلیسی چون استفاده از هرکدام رتبه شما را کاهش نخواهد داد اما موضوعی که مطرح است این است که برای کسب رتبه بهتر کدام مورد بهتر است ؟ البته بعضی از سئوکاران استفاده ازفنگلیش را هم مطرح کرده اند . به نظر من مهمتر این است که شما هر انتخابی که می خواهید انجام بدهید بهتر است آن را بصورت یک استاندارد برای خود در نظر بگیرید . برای مثال اگر در آدرس سایت میخواهید از زبان فارسی استفاده کنید همیشه در تمامی url  های خودتان از فارسی استفاده کنید . اگر هم زبان انگلیسی را انتخاب کرده اید بهتر است همیشه از انگلیسی استفاده کنید . 

نکته 14 : روش استفاده از زبان انگلیسی

 

راهکار این است : 

یک – ابتدا کلمه کلیدی مورد نظر خود را انتخاب کنید 

دو – کلمه مورد نظر خود را در مترجم گوگل وارد کنید 

سه – عبارت ترجمه شده را دقیقا در آدرس سایت خود وارد کنید 

 

نکته 15 : استفاده از وردپرس برای بهینه کردن url

 

در این قسمت میخواهم یک راهکار عالی با کمک گرفتن از وردپرس برای خودکار سازی در بهترین حالت آدرس

سایت را به شما آموزش بدهم .

یک – وارد قسمت تنظیمات در ورپرس شوید 

دو – وارد قسمت پیوند های یکتا در بخش تنطیمات شوید 

سه – در قسمت تنطیمات عمومی نام نوشته را فعال کنید 

چهار – ذخیره تغیرات را فراموش نکنید 

 

 

نکته 16 : عدم استفاده از پارامترها : Parameters

 

اگر وبسایت شما براساس سیستم وردپرس نیست حتما در زمان برنامه نویسی و ساخت آدرس صفحات سایت خود این را مد نظر داشته باشید که یک از کاراکتر مساوی  = در url  های خود استفاده نکنید چون از نظر بهینه سازی و سئو url  یک نکته منفی محسوب خواهد شد . 

 

نکته 17 : عدم استفاده از آندرلاین یا زیر خط در آدرس سایت

 

توجه داشته باشید که استفاده از آندرلاین یا همان زیرخط در فارسی خودمان برای ربات های موتورهای جستجو بخصوص گوگل دوست داشتنی خوشایند نیست پس از قرار دادن آن در url  های خود پرهیز کنید . این نکته یکی از موارد مهم محسوب میشود اگر تاکنون آن را رعایت نکرده اید از این پس به آن توجه کنید و همچنین موارد قبلی را اصلاح کنید . 

 

نکته 18 : عدم استفاده از طولانی کردن : Length

 

خوب اگر از اولین نکته تا حالا ذهن شما درگیر این است که تا چه حدی یک آدرس سایت باید کوتاه باشد جواب این است هرچه کوتاه تر بهتر ولی میخواهم یک معیار مناسب به شما بدهم تا خیالتان راحت باشد تا به راحتی این کار را انجام بدهید .   

 

عالی : زیر 50   خوب : زیر 100     بد : بالای 100 کاراکتر

 

نکته 19 : ریدایرکت مناسب برای یک url

 

در حالت عادی اشکالی ندارد که شما اولین آدرس خود را به آدرس دوم و یا حتی آدرس سایت دوم را به آدرس سایت سوم ریدایرکت کنید اما بیش از این هم برای خزندهای موتورهای جستجو و هم کاربران سایت شما نامناسب خواهد بود . بنابراین از این موضوع تا جای ممکن اجتناب کنید . 

 

 

نکته 20 : هشتگ گذاری در url آری یا نه ؟

 

نه معلوم است که نه شما در حال ساخت آدرس سایت برای یک صفحه یا مقاله هستید اگر علاقه زیادی به هشتگ گذاری دارید به شما اپلیکیشن اینستاگرام را توصیه می کنم دراینجا جواب نمیدهد خود را خسته نکنید چون هیچ تاثیر مثبتی ندارد . 

 

نکته 21 : یکسان سازی محتوای مشابه 

 

بازهم به فکر فریب دادن خزندهای موتورهای جستجو هستید ؟ گوگل زودتر از شما برای این مورد راه حلی پیدا کرده است انرژی خود را بیهوده هدر ندهید . 

به جای آن url هایی که محتوای مشابه ای دارند را یکسان سازی کنید تا از از مجازات گوگل درامان باشید .

 

 

نکته 22 : عدم استفاده از نام های کلی 

 

به نظر شما کدام زیبا تر است : 

seo-techniques    یا  “page۱.html”  

با اینکه شما فارسی زبان هستید از این url  می توانید متوجه بشوید که این آدرس درباره تکنیک های سئو و بهینه سازی سایت است و به شما حس بهتری خواهد داد . موتورهای جستجو هم از نام های کلی و مبهم استقبال نمی کنند . گوگل هرچیزی را که کاربران با آن راحت هستند را دوست دارد و به آن امتیاز می دهد . 

 

 

نکته 23 : ساب دامین و url 

 

موضوع اینست که از داشتن صفحاتی از زیر دامنه (subdomains) و دسترسی دایرکتوری به محتوای مشابه اجتناب کنید . درست است که گوگل ساب دامین ها را بصورت جداگانه از سایت شما رتبه بندی خواهد کرد اما به هرحال این مورد پیشنهاد نمی شود. 

 

مثال : 

 “domain.com/page.htm”    و    “seo.domain.com/page.htm”

 

 

در سایت سپند وب همیشه می توانید جدیدترین تکنیک ها و روش های سئو سایت را با استفاده از کاربردی ترین ابزارها و مثال ها آموزش ببینید تا رتبه سایت خود را افزایش بدهید . درپایان این مقاله هرگونه نظر ، پیشنهاد و یا سوال خود را مطرح کنید تا در زودترین زمان ممکن به شما جواب داده شود . 

همچنین اگر نیاز به آموزش سئو سریع ، مشاوره و یا اجرای پروژه سئو و بهینه سازی سایت دارید ما درکنار شما خواهیم بودتا در زودترین زمان ممکن بهترین نتیجه را کسب کنید . 

 

 

نتیجه کلی مطلب : 

تکنیک های سئو  با اجرا ی تک تک روشها روی وبسایت شما تاثیر گذار خواهد بود . هیچ وقت با اجرای یک یا چند ترفند و روش نتیجه کسب رتبه اول در گوگل را نداشته باشید . بخصصوص روشهایی را که همه اجرا می کنند و می دانند باعث میشود آنها هم رتبه مناسبی کسب کنند ، بنابرین شما باید همیشه بروز باشید و تلاش بیشتری نسبیت به رقیبان خود انجام بدهید . 

 

مطالب پیشنهادی سایت سپند وب برای آموزش سئو و بهینه سازی سایت

 

1 . سئو را از کجا شروع کنیم ؟ 

2 .  بهینه سازی سایت چیست ؟

3 . بهینه سازی سایت وردپرس

4 . آموزش رایگان سئو 

 

محصولات پیشنهادی سایت سپند وب برای آموزش حرفه ای و سریع تر  : 

 

1 . آموزش جامع سئو سایت 

2 .  ابزارهای سئو گوگل 

3 . خرید بک لینک با کیفیت 

4 . موفقیت در کسب و کار اینترنتی 

 

 

خدمات سپند وب : 

 

 1 . مشاوره سئو 

 

 2 . انجام پروژه سئو 

 

 3 . آموزش عمومی و خصوصی سئو 

 

 

 

نوشته های مشابه

6 دیدگاه در “تکنیک های سئو

  1. سلام ممنونم از مطالب عالیتون
    موفق باشید .

    1. خواهش میکنم . موفق باشید

  2. بله حتما به مرور اضافه میشه .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *